Quickspinin luoma kolikkopeli, Sinbad, on ehdottomasti kaikkien historiasta kiinnostuneiden peli. Tässä kolikkopelissä teema vie pelaajan takaisin ajassa Sinbad Merenkulkijan aikoihin, ja voit tuntea historian havinan. Mukaansatempaava teema ja sen hieno toteutus vie pelaajan mukaan ajassa taaksepäin, arabialaisten tarujen tunnetuimman hahmon luo. Kokeile tätä peliä jo tänään joko ilmaiseksi tai oikealla rahalla, et varmasti tule pettymään.

Pelin visuaalisessa toteutuksessa on erittäin paljon kehumista. Yksityiskohtaisesti ja muuten esteettisesti luotu grafiikka on pelissä varsin hieno ominaisuus, unohtamatta vienoa audioraitaa, joka lisää tunnelmaa pelissä entisestään. Pelilaudan taustalla voit nähdä hiljaisen kaupungin, jonka voi olettaa olevan lähi-idästä. Sinbadin oletettu kotikaupunki loistaa iltahämärässä ja näyttää rauhalliselta. 

Teho150% Bonus jopa 600€ asti
Pay N Play
Voitot tilille 5 minuutissa
PELAA
Arvostelu
Quickspinin Sinbad

Quickspinin Sinbad on suosittu rahapeli vuonna 2022

Tämä kolikkopeli ei ole aivan tavallinen Quickspinin luomus, vaan siinä on jonkinlaisia eroja edellisiin verrattuna. Esimerkiksi jo palautusprosentti on erilainen, sillä se on tässä pelissä tavallista suurempi, ylittäessään jopa 97% lukeman. Tällä palautusprosentilla pelaaja voi siis odotella voittoja aika tasaisesti, joka pitää pelin aika mielenkiintoisena. 

Panostuksen mahdollisuudet ei ole ihan yhtä laajat, kuin mitä tavallisesti tämän pelivalmistajan peleissä on.. Minimipanos on pelissä vain 0,40€, eli mukaan pääsee helposti ja pienellä panoksella. High rollereillekin on hyvät mahdollisuudet peliin, sillä maksimipanos on pelissä 80€. Pelilauta ei kuitenkaan ole ihan tavallinen, kuin mitä on totuttu ennen näkemään. Pelissä on viisi kiekkoa kyllä, mutta rivit eivät ole aivan tavallisia. Ensimmäisellä ja viidennellä kiekolla rivejä on vain kolme, kun taas 2,3 ja 4 kiekko omaavat neljä riviä. Pelissä on saatavilla 40 voittolinjaa. 

Quickspinin Sinbad – Peruspelin pelaaminen

Sinbad kolikkopelin peruspeli sisältää kivat grafiikat ja näin ollen on mukavaa katseltavaa koko pelin läpi. Sen lisäksi pelissä on mukana kivoja lisäominaisuuksia, jotka painottuvat enemmän ilmaiskierroksiin. 

Symboleita pelissä on kivan monipuolisesti ja saatu istumaan hyvin pelin teemaan. Eriväriset, hienot jalokivet jakelee pelissä pienempiä voittoja. Suuremmat voitot ovat luvassa itse Sinbadilla, prinsessalla sekä kolmella arabialaisella kauppiaalla. Pelissä on mukana myös wildi, joka on monesta muustakin pelistä varmaan tuttu. Tässä pelissä wild on kultainen ja saat sillä napattua jopa 1000€ jos onnistut saamaan niitä itsellesi viisi kappaletta. 

Kuitenkaan symbolien voittoarvoja ei tarvitse ihan ulkoa muistella. Pelilaudan sivussa on infonappi, jota klikkaamalla avautuu näkymä pelin tietoihin. Sieltä saat lisää tietoa symbolien voittoarvoista ja muista ominaisuuksista, myös pelin lisäominaisuuksista. 

Quickspinin Sinbad – Bonusominaisuudet ja toiminnot

Sinbad on jännittävä kolikkopeli jo itsessään, mutta muutama kiva lisäominaisuus tuo mahdollisuuksia voittoon ja muuhun monipuoliseen vaihteluun. 

Pelissä on tietystikin mukana ilmaiskierroksia, jotka toivottavasti antaa hyviä voittoja. Ilmaiskierrosten symbolin virkaa toimittaa laiva, jota tarvitset kolme kappaletta saadaksesi ilmaiskierroksia. Sen lisäksi saat valita kolmesta eri vaihtoehdosta, minkä ilmaiskierrospaketin haluat niistä itsellesi. Yksi näistä on Ape Free Spins, joka antaa seitsemän ilmaiskierrosta, mutta jos saat kierroksella apinan, se antaa lisää wildejä jotka on jälleen voittoa. 

Seuraava ominaisuus on Roc Free Spins. Se antaa pelaajalle 10 ilmaiskierrosta siten, että voit kerätä itsellesi timantteja kierrosten aikana, jotka muuttaa tavalliset symbolit wildeiksi. Saat kaksi ylimääräistä ilmaiskierrosta, jos onnistut saamaan seitsemän timanttia. Yhdellätoista ylimääräisellä timantilla saat jälleen kaksi ilmaiskierrosta lisää. 

Snake Free Spins on seuraava ominaisuus. Tämä antaa pelaajalle jopa 12 ilmaiskierrosta sillä lisällä, että jos saat kiekoille yksi ja viisi käärmewildin, ilmestyy sieltä lisää kultaisia wildejä tuova käärme.

Kaiken kaikkiaan kultainen wild on kaikista arvokkain symboli. Se ei kuitenkaan korvaa muita erikoissymboleita, kuten timantteja, apinoita ja käärmeitä. 

Pelattavuus ja käytettävyys

Sinbad kolikkopelin pelattavuus on erinomaista luokkaa. Tässä pelissä on jo alusta alkaen hyvä tunnelma, sillä hyvät ja huolelliset grafiikat tekee pelaamisesta visuaalisesti kivaa. Teema myöskin seuraa pelissä mukana hienosti alusta loppuun asti, niin peruspelistä lisäominaisuuksiin. Symbolit on hienosti pelin teeman mukaisia, joka jälleen lisää hyvää pelikokemusta itsessään.

Lisäominaisuudet perustuu lähinnä vain ilmaiskierroksiin, mutta se on useille pelaajille juurikin se tärkein ominaisuus peleissä. Ilmaiskierrokset eivät kuitenkaan ole tylsiä tai jo nähtyjä, vaan ne pitää pelin mielenkiintoisena pidempään.

Kokeile siis Quickspinin luomaa Sinbad kolikkopeliä esimerkiksi lunastamalla kasinobonukset.

Teho150% Bonus jopa 600€ asti
Pay N Play
Voitot tilille 5 minuutissa
PELAA
Arvostelu
Sinbad